Kutyaoktatás Láthatatlan Póráz Módszerrel. Pozitív megerősítésen alapuló kutyaiskola. Szeretlek Gazdi Kutyatréning. Kutyatréner Budapest.

Láthatatlan Póráz Módszer és Program

Kutyaoktatás Láthatatlan Póráz Módszerrel. Pozitív megerősítésen alapuló kutyaiskola. Szeretlek Gazdi Kutyatréning. Kutyatréner Budapest.

A Láthatatlan Póráz Módszer és Program a kölcsönös bizalomra épül és célja a harmonikus kutya-gazdi kapcsolat kialakítása. Alapja, hogy kutyánk igényeit megértve, póráz rángatás és kiabálás nélkül, szavakkal és mozdulatokkal irányítsuk kutyusunkat. A módszer eredményességét az biztosítja, hogy teljesen más szemlélettel közelíti meg a kutyaoktatást: nem elsősorban a problémára, hanem az azt kiváltó okokra helyezi a hangsúlyt.

Amikor rátaláltam a Láthatatlan Póráz Módszer & Program (egy pozitív megerősítésen alapuló) kutyaoktató képzésre nagyon lelkes lettem. Tetszett, hogy a gazdikat és a kutyusokat egy egységként kezeli. Ez teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat, viselkedésemet a kutyáim felé. Ahogy én változtam, ők is.

Végre átélhettem, milyen fantasztikus kapcsolat lehet ember és kutya között. Trénerként az a célom, hogy ezt a partnerségen alapuló kapcsolatot segítsek kialakítani Nektek. Ezért mindegyik nálam tanulható tanfolyam és kurzus pozitív megerősítésen alapszik.

A pozitív megerősítésen alapuló oktatás megértéséhez hinnünk kell a ,,nem ártás” elvében. Mit jelent ez? Sem a tetteinkkel, sem a szavainkkal nem bántjuk az élőlényeket. Ez esetben a kutyánkat.

Olyan módon oktatjuk őt, ami számára pozitív, azaz jól érzi magát közben. Meg kell értenünk, hogy a cél ez esetben (és általában) NEM szentesíti az eszközt! Nem mindegy milyen módszerrel tanítod a kutyád!

A kutyáknak az étel az elsődleges szeretetnyelvük. Az oktatás alatt a fő eszközünk a jutalomfalat lesz. Még pedig jó sok! 😊 Emellett alkalmazzuk a játékot, mint motivációt, illetve a folyamatos dicséret is elengedhetetlen.

Időközben lelkigondozó és coach oktatáson is részt vettem. Miért? Mert az én tapasztalatom alapján lehetetlen a kutyát oktatni a Gazdi nélkül.

Kedves Gazdi, RÁD van szüksége a kutyádnak!

Az én feladatom a tolmácsolás, amihez egyaránt beszélni kell az emberek és a kutyák nyelvét is. 😊 

A Láthatatlan Póráz módszer pedig lehetővé teszi, hogy a kurzusok során lépésről-lépésre együtt fejlődjetek.

Kutyaoktatás pozitív megerősítéssel, erőszakmentesen. Kölyökkutya, Városi kutya, egyéni kutyaoktatás, Trükkmester és Happility agility kurzus. Szeretlek Gazdi Kutyatréning - Sápi Anna kutyatréner, kutyaoktató

Szeretlek Gazdi kutyatréning

Szerettem volna olyan nevet választani, amiben benne vannak a megtapasztalásaim, érzéseim. Nagyon-nagyon sokat gondolkodtam rajta, mi lenne a megfelelő név.

Azután, ahogy tanultam a kutyaoktató képzésen, egyre inkább azt éreztem, a legnagyobb felismerésem az, hogy a kutyusom nem engem akar azzal bántani, ha ,,rossz”. Ő nagyon szeret akkor is, amikor szétrágja a papucsomat, vagy megeszi az ebédemet az asztalról. Én vagyok az, aki a pillanat hevében nem megfelelően reagálok.

Azért lett a név Szeretlek Gazdi (kutyatréning), mert bármilyen problémával küszködtök, hiszem, tudom, hogy a kutyusod nagyon szeret, csak még nem tudja, mi a helyes viselkedés. Ezt a kutyák szeretetnyelvén beszélve, együtt meg tudjuk neki tanítani.

Csatlakozz kutyás közösségünkhöz