369912337_1110028087036555_8784750406945915438_n

Bemutatkozás

Kedves Gazdi / leendő Gazdi!

Bénó-Sápi Anna vagyok, kutyaoktató, lelkigondozó és kutyás coach.

Szeretném neked elmesélni, miért szeretem a munkámat. 

Gyermekkoromtól kezdve imádom a kutyákat. Kicsiket, nagyokat egyaránt. Egy ideig elég volt számomra ez az imádat, de voltak problémás kutyáim, ezért elkezdtem szomjazni a tudásra, amivel tudom segíteni őket, hogy megállják a helyüket az életben.

Amikor rátaláltam a Láthatatlan Póráz Módszer & Program, pozitív megerősítésen alapuló kutyaoktató képzésre nagyon lelkes lettem. Tetszett, hogy a gazdikat és a kutyusokat egy egységként kezeli. Ez teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat, viselkedésemet a kutyáim felé. Ahogy én változtam, ők is.

Végre átélhettem, milyen fantasztikus kapcsolat lehet ember és kutya között.

Kutyaoktatás Láthatatlan Póráz Módszerrel. Pozitív megerősítésen alapuló kutyaiskola. Szeretlek Gazdi Kutyatréning. Kutyatréner Budapest.

Trénerként az a célom, hogy ezt a partnerségen alapuló kapcsolatot segítsek kialakítani Nektek.

Ezért mindegyik nálam tanulható tanfolyam és kurzus pozitív megerősítésen alapszik.

A pozitív megerősítésen alapuló oktatás megértéséhez hinnünk kell a ,,nem ártás” elvében. Mit jelent ez? Sem a tetteinkkel, sem a szavainkkal nem bántjuk az élőlényeket. Ez esetben a kutyánkat.

Olyan módon oktatjuk őt, ami számára pozitív, azaz jól érzi magát közben. Meg kell értenünk, hogy a cél ez esetben (és általában) NEM szentesíti az eszközt! Nem mindegy milyen módszerrel tanítod a kutyád!

A kutyáknak az étel az elsődleges szeretetnyelvük. Az oktatás alatt a fő eszközünk a jutalomfalat lesz. Még pedig jó sok!  Emellett alkalmazzuk a játékot, mint motivációt, illetve a folyamatos dicséret is elengedhetetlen.

Időközben lelkigondozó és coach oktatáson is részt vettem. Miért?
Mert az én tapasztalatom alapján lehetetlen a kutyát oktatni a Gazdi nélkül.
Kedves Gazdi, RÁD van szüksége a kutyádnak!
Az én feladatom a tolmácsolás, amihez egyaránt beszélni kell az emberek és a kutyák nyelvét is. 

Szeretlek Gazdi Kutyatréning

Szerettem volna olyan nevet választani, amiben benne vannak a megtapasztalásaim, érzéseim. Nagyon-nagyon sokat gondolkodtam rajta, mi lenne a megfelelő név.

Azután, ahogy tanultam a kutyaoktató képzésen, egyre inkább azt éreztem, a legnagyobb felismerésem az, hogy a kutyusom nem engem akar azzal bántani, ha ,,rossz”. Ő nagyon szeret akkor is, amikor szétrágja a papucsomat, vagy megeszi az ebédemet az asztalról. Én vagyok az, aki a pillanat hevében nem megfelelően reagálok.

Azért lett a név Szeretlek Gazdi (kutyatréning), mert bármilyen problémával küszködtök, hiszem, tudom, hogy a kutyusod nagyon szeret, csak még nem tudja, mi a helyes viselkedés. Ezt a kutyák szeretetnyelvén beszélve, együtt meg tudjuk neki tanítani.

Csatlakozz kutyás közösségünkhöz

Szeretlek Gazdi Kutyatréning | Bénó-Sápi Anna

E-mail: info@szeretlekgazdi.hu
Telefon: 06-30-502-6440
Helyszín: Budapest