Kutyaoktatás pozitív megerősítéssel, erőszakmentesen. Kölyökkutya, Városi kutya, egyéni kutyaoktatás, Trükkmester és Happility agility kurzus. Szeretlek Gazdi Kutyatréning - Sápi Anna kutyatréner

Kutyaoktatás, kutyatréning

Kutyás képzések, amikre jelentkezhetsz

A Városi Kutya Kurzuson pozitív megerősítéssel, lépésről-lépésre sajátíthatod el, hogyan legyen kutyád ingergazdag környezetben is kiegyensúlyozott, tökéletes társ. Kutyaoktatás, kutyaiskola Budapest. Sápi Anna kutyatréner - Szeretlek Gazdi Kutyatréning, kutyaiskola.

Városi kutya kurzus

Szeretnél vele dolgozni / kávézni / kirándulni járni, de úgy érzed, ehhez még sokat kell tanulnia? Boldog, kiegyensúlyozott városi kutya-társra vágysz, akivel élvezettel barangolhatjátok be Budapestet?

A Fejlődéstudatos Kölyökkutya kurzus segít az alapok elsajátításába, a boldog, kiegyensúlyozott kutya-gazdi kapcsolat kialakításában. Sápi Anna kutyatréner, kutyaoktató - Szeretlek Gazdi kutyatréning. Kutyaiskola, kutyaoktatás Budapest.

Kölyökkutya kurzus

Megérkezett az új családtag? Elveszettnek érzed magad az információkavalkádban? Szeretnél mindent megtenni, hogy a kiskutyád a lehető legoptimálisabb környezetben nevelkedjen?

Egyéni kutyaoktatás Budapesten, személyre szabott kutyaiskola akár a saját otthonodban. Sápi Anna kutyatréner, kutyaoktató - Szeretlek Gazdi Kutyatréning. Kutyaiskola, kutyaoktatás Budapest.

Magán/Egyéni kutyaoktatás

Olyan egyéni kutyaoktatásra vágysz, ahol rugalmasak az időpontok és minden csak rólatok szól? Szeretnél a kutyusod problémájára irányuló tréninget kapni? Érdekelne egy kutyás önismereti tréning?

Pozitív megerősítésen alapuló csoportos vagy egyéni kutyaoktatás Budapesten. Sápi Anna kutyatréner és kutyaoktató. Kutyaiskola, kutyatréning Budapest

A kiscsoportos vagy egyéni kutyaoktatás előnyei:

Szocializáció:

a kutyusod saját tempójában, nem sürgetve vagy erőltetve tanulja meg, hogyan viselkedjen más kutyákkal és emberekkel, segítve ezzel őt a pozitív szociális interakciók kialakulásában.

Személyre szabott kutyaoktatás: 

Kisebb csoportokban több figyelem jut 1-1 kutyusra, ezáltal a kutyaoktató könnyebben átlátja a kutyusok problémáit, hatékonyabbá téve a tanulást.

Nyugodtabb körülmények, kevesebb stressz:

A kiscsoportos vagy egyéni oktatás kevésbé ijesztő és stresszes mind a Gazdi, mind a kutya számára, így komfortosabban érzik magukat és jobban tudnak koncentrálni a feladatokra.

Csatlakozz kutyás közösségünkhöz